Montage og indstilling af vindsensor.

1. Montage af vindsensor.
Vindsensoren monteres i markisens forbom ved først at sætte vindsensorens sokkel fast i forbommen med det medfølgende dobbeltklæbende tape.

Montage af vindsensor
Montage af vindsensor

2. Indkodning af vindsensor.
For at indkode vindsensoren åbnes vindsensorens kasse. Derefter trykkes knappen på bagsiden af fjernstyringen og derefter den røde knap inde i vindsensoren, se de tre billeder herunder.

Indkodning af vindsensor
Indkodning af vindsensor
Indkodning af vindsensor

3. Justering af vind-følsomhed.
Vindsensorens vind-følsomhed kan justeres via potentiometeret inde i vindvagten. Det anbefales at sætte følsomheden til 1, som er det mest følsomme niveau. Bemærk at vindvagten uanset hvad følsomheds-niveau man vælger, kun er en ekstra hjælp og ikke en garanti. Det betyder at man altid skal være obs på at rulle markisen ind hvis det blæser op. Grunden er at markisen ikke kan nå at rulle ind hvis det første vindstød der kommer er meget hårdt.

Justering af vind-følsomhed

4. Opsætning.
Vindsensoren kan nu samles og sættes ind i markisen. Det er en god ide at slutte af med at rulle markisen ud og derefter tage fat i markisens forbom og ruske i 30 sekunder for at kontrolere at markisens vindvagt fungerer og kører markisen ind.

Opsætning
Opsætning
Opsætning

Om Os

Luksusmarkiser leverer skræddersyet kvalitetsmarkiser der passer til den enkelte kundes ønsker og behov.