Levering

Levering er gratis - også på øerne.

Ja i hele Danmark inkl. øerne.

Markiserne

Markiserne bliver produceret hos Nova Hüppe i Tyskland. Nova Hüppe er et gammelt, meget velrenommeret firma, som har produceret solafskærmning i over 125 år. Det er tysk kvalitet, når det er bedst.

Markiserne er lavet i pulverlakeret aluminium, og kan derfor ikke ruste. Aluminium kan dog irre, hvis man kommer til at slå malingen af. Det kan repareres med maling.

Holdbarheden vil altid være afhængig af brug, men vores leverandør har eksempler på markiser, som stadig kører efter 40 og 50 år. 20-30 år er slet ikke urealistisk.

Montering

Det kan du læse om på vores Montage-side.

Ja, det kan man godt. Her anbefaler vi at læse vores guides eller kontakte os for råd og vejledning.

Du aftaler en tid med vores montør, når det passer dig. Typisk vil din markise kunne blive monteret inden for 1-2 uger efter markisen er produceret.

Dugen

Du kan gøre forskellige ting for at rengøre dugen. Det bedste du kan gøre er at læse vores herom. Kort fortalte skal du bruge lunkent vand og en meget blød børste, for at undgå at vaske behandlingerne af dugen.

Det handler meget om brug, da dugen oplever det største slid, når den er rullet ud. Ved almindelig brug vil man overveje at skifte den efter 10-15 år. Bemærk dog, at det kommer an på mange faktorer, herunder nedfald fra træer, vedligehold osv.

Om Os

Luksusmarkiser leverer skræddersyet kvalitetsmarkiser der passer til den enkelte kundes ønsker og behov.